Ringsted by

Svømmere tager på træningslejr med støtte fra lokale

Se billedserie Sponsor Bedemand Niels Pedersen med "sine" 3 svømmere

I efterårsferien drager 25 Ringsted Svømmere, to trænere og tre holdleder på træningslejr i Polen.

For at finpudse formen til de nært stående mesterskaber for både store og små, rejser eliteaspirantholdet og eliteholdet fra Ringsted Svømmeklub i uge 42 til Gniewino, nær Gdansk, hvor der skal trænes benhårdt flere gange om dagen, hele ugen.

Det er første gang i lang tid begge hold er på træningslejr sammen, og håbet er at det i fremtiden giver en mere glidende overgang mellem holdene og bedre sammenhold når de er til stævner sammen.

Alle svømmere på de to hold opsøger og laver i løbet af foråret individuelle sponsoraftaler med lokale virksomheder, og hovedparten af disse sponsorater bruges på årets træningslejr. Blandt dem Søgade Begravelse, der støtter hele tre svømmere. Bedemand og ejer Niels Pedersen udtaler

Jeg blev forrige år kontaktet af et par brødre, der så ud til at arbejde hårdt for deres resultater og jeg valgte at støtte dem begge. I år blev jeg kontaktet i min Bjæverskov afdeling af en pige fra lokalområdet, der også havde nogle fine resultater – hende valgte jeg også at støtte, da det er vigtigt for mig at støtte, hvor jeg er tilstede, og selvfølgelig for ar sprede kendskabet til mine bedemandsforretninger rundt omkring på Sjælland.

Kommentarer