Livsstil og forbrug

Sådan indretter du et hyggeligt børneværelse  

Hvis bare du er det mindste vild med indretning, er det rigtig hyggeligt at indrette et børneværelse. Det er nemlig som om, at du kan have lidt mere frie tøjler end i resten af huset. Du behøver f.eks. ikke at spare på farver og mønstre, hvilket kun gør det til en sjovere opgave at indrette.

Vælg et farveskema 

Det behøver ikke at være kompliceret at indrette et børneværelse, for det skal egentlig bare være sødt og hyggeligt. Men hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du udvælge et farveskema, som du vil indrette ud fra. Det vil sige, at du udvælger én, to, tre eller måske fire farver, som du vil lade gå igen rundt omkring i indretningen.

Når du udvælger et farveskema, sker der det, at indretningen kommer til at virke mere sammenhængende og harmonisk.

Pynt op med fine ting og sager 

Et børneværelse skal være praktisk, men det skal også være hyggeligt og rart at være på. Derfor kan du finde nogle forskellige fine ting at pynte op med. Nogle gange kan praktiske ting også godt blive en del af indretningen. Du kan f.eks. finde rigtig fine ting og sager hos Luxkidz.dk. Hvis du er på udkig efter praktiske og nødvendige ting, der har et flot design, så bestil Konges Sløjd på Luxkidz.dk. 

Gør plads til en masse opbevaring 

Der kan nemt blive rodet på et børneværelse, når der bliver leget osv. Det er en umulig opgave at holde et børneværelse pænt og ryddet hele tiden, og det skal det heller ikke være. Men det kan være rart med nogle forskellige opbevaringsmuligheder, så alting nemt kan ryddes væk, hvis der bliver brug for det.

Det kan f.eks. være nogle store plastkasser langs væggen eller et højskab, hvor alting kan smides hen, hvis det bliver nødvendigt. 

Kommentarer