Ringsted by

Ringsted eSport har fået 26 nye computere

Ringsted eSport kan endelig sige ordene, “Ringsted eSport har fået computere”.

Det er en kæmpe sejr, og computerne understreger nu, alt det Ringsted eSport har arbejdet for. Ringsted eSport er kommet for at blive, og gør sit indtog i den danske eSports verden.

At de har fået computere, betyder at vi snart vil kunne tilbyde træning. Det har de arbejdet meget hårdt sideløbende på at kunne forberede, blandt andet via. bootcamps mm.

Men hvad betyder det rent faktisk at Ringsted eSport har fået computere?

De vil meget hurtigt påbegynde konceptet introtræning.

Intro træningen vil samle alle interesserede i det enkelte spil, i 1-2 hverdage om ugen, hvor der vil blive øvet teknikker, kigget på det tekniske, og få samlet holdende. eSport er en sportsgren, hvor man samles. På den måde, lære alle medlemmerne hinanden at kende, inden vi inddeler medlemmerne i hold, bestemt via alder, og niveau.

I vil blive indkaldt til en informationsaften, hvor vi snakker om alle ændringer, og hvad det betyder for jer, som forældre, og/eller medlemmer.

Der vil blive arbejdet på at holde flere åbningsdage, men som en start vil der være åbent fra kl. 18-20 hver torsdag. Ang. åbningsdage, så følg med, så bliver der introduceret flere dage, og flere timer.

Til bootcamps vil medlemmer gratis kunne låne computerne, så slipper man for at slæbe sin egen med.

Til LAN vil alle kunne leje en computer til 200 kr. Medlemmer vil få halv pris på leje af computere til LAN.

Hvorfor? LAN er en ekstra aktivitet, som skal adskilles med den daglige gang i Ringsted eSport, og er derfor ikke betalt igennem kontingentet. Dog vil de gerne pleje vores medlemmer, og der vil derfor være halvpris på LAN aktiviteter for medlemmerne.

Mere information vil komme, så snart vi indkalder til møde. Indtil vil der ingen ændringer være.

Tillykke her fra redaktionen.

Kommentarer