Ringsted by

Ny fabrikschef hos Danish Crown

Steffen Ahrendsen, 55 år overtager jobbet som fabrikschef i Ringsted pr. 1. august fra Jesper Frandsen, der er nyudnævnt fabrikschef i Horsens.

Efter at tidligere fabrikschef i Ringsted, Jesper Frandsen fik tilbudt nye udfordringer i Horsens, har Danish Crown ledt efter en afløser til det sjællandske slagteri. Her er valget faldet på Steffen Ahrendsen, der har en bred erfaring fra fødevarebranchen.

– Det har været en utrolig spændende proces indenfor kort tid at skulle finde to nye fabrikschefer til to af vore store anlæg i Danmark. Vi har haft mange gode og kompetente ansøgere, både internt og eksternt, og jeg er blevet bekræftet i, at vi har en stærk og god talentmasse i Danish Crown. Vi valgte Steffen på grund af den stærke faglige baggrund, hans store og brede ledelseserfaring fra både ind- og udland og hans stærke indsigt i kødbranchen. Jeg ser meget frem til samarbejdet, udtaler Per Laursen, SVP Production, Pork.

Steffen Ahrendsen er udlært slagter, og grundlagde tidligt i karrieren Landsbyslagteren i Herning – en virksomhed, som i øvrigt senere blev overtaget af Steff Houlberg. Efter dels at have arbejdet som driftsleder i produktionen i Steff Houlberg og dernæst som driftsleder i produktionen på det daværende kreaturslagteri i Struer, har Steffen i godt 10 år været leder af forskellige fødevarefabrikker i Polen. Han kommer fra en stilling som produktionsdirektør (COO) ved Skare Meat Packers i Vejen.

– Jeg er utrolig glad over at få muligheden for at bygge videre på Jesper Frandsens og den øvrige organisations gode arbejde i Ringsted. Derudover er det også rigtig spændende at skulle lede det slagteri, hvor jeg havde min gang tidligt i min karriere i det daværende Steff Houlberg. Jeg glæder mig meget til at tage fat på udfordringerne, siger Steffen.

Steffen Ahrendsen er gift, og bor i Sdr.Felding med sin hustru. Han vil foreløbig løfte fabrikschefjobbet med en kombination af en midlertidig bolig i Ringsted og pendling til og privatadressen.

Kommentarer