Benløse

Mændene bag Benløse Floorball

Ordsproget siger, at “bag enhver stærk mand, står en stærk kvinde”. I dette tilfælde er det “bag ethvert stærkt hold, står et stærkt lederteam”. Sten og Søren, der er henholdvis holdleder og fysioterapeut, må om nogen betegnes som den stærke rygrad der holder det hele sammen. Sten der er holdets altmuligmand og har styr på alt det praktiske lige fra holdlister, vanddunke, vask af spillertøj osv.
Søren sørger for med stor professionalisme at holde spillertruppen fysisk klar til kamp. Han bliver flittigt brugt, hvilket kun kan ses som en stor cadeau til hans evner som ikke kun er en enorm viden omkring kroppens fysiologi, men også brugen af nåle, laser, massage osv.
De to yderst kompetente herrer er uundværlige på vores ligahold og vi sætter stor pris på den kæmpe mængde tid de begge bruger i og udenfor hallen.
Til trods for deres ihærdige forsøg på at snakke sig til en plads på banen har de begge deres debut til gode, og når de begge har gjort sig uundværlige udenfor banen, vil dette nok ikke ske foreløbigt.
Giv et kæmpe like til de to ildsjæle, de fortjener det om nogen!

Kommentarer