Ringsted by

Tidligere DR-vært Kent Nikolajsen er død

Kent Nikolajsen tidligere vært på TV-sporten og adm. direktør for produktionsselskabet Metronome siden 2013, døde torsdag middag i sit hjem i Ringsted efter flere måneders sygdom.

 

Kent Nikolajsen kæmpede med kort tids sygdom, efter at være blevet ramt af kræft i struberøret. Han blev 48 år.

Metronome skriver torsdag i en pressemeddelelse:

– Det er med stor sorg at skulle meddele, at vores direktør, nære ven og kære kollega Kent Nikolajsen er død i dag kl 12 i sit hjem i Ringsted omgivet af hele sin familie.

Vi ved, at Kent allerhelst havde fortsat livet, det var nemlig et liv, han elskede meget højt, og hans arbejde her på Metronome var højt prioriteret.

Derfor har det også været svært for Kent at give slip på livet, og han har kæmpet hårdt og bravt imod kræften de sidste mange måneder, men desværre havde kræften allerede fået godt fat i Kents krop, inden den blev opdaget i juni måned.

Vi kommer til at savne ham, savne hans inspiration, støtte og klogskab og selvfølgelig kommer jeg til at savne vores helt specielle makkerskab, som jeg havde håbet skulle vare for altid.

Vores varmeste og kærligste tanker og dybeste medfølelse går til hans skønne hustru Linda og deres tre dejlige børn Jakob, Stine og Mira i denne svære tid.

Kent var elsket af mange og vil blive savnet hver dag af os alle. Han har efterladt et stort aftryk både her hos os i Metronome og i hele den danske tv-branche.

 

Kommentarer