Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den vilde skattejagt

Afholdes 15. oktober 2019 kl.9:00 - 17:00

Saml hele familien og vær med, når kulturinstitutionerne holder aktivitetsdag rundt i Ringsted. Det er tirsdag den 15. oktober kl. 9.00 ved Hal A i Ringsted Sport Center.

Brætspil, dans og musik
Har du lyst til at tage på skattejagt? Du kan samle hele familien og være med, når kulturinstitutionerne holder aktivitetsdag rundt omkring i Ringsted. Kom og besøg Musik- og Kulturskolen, Museet, Biblioteket og Sportscenteret for at se, hvad der er af spændende aktiviteter hvert sted. Du skal på jagt efter skattejagtsordet, og bogstaverne finder du rundt på kulturinstitutionerne. Der er præmie til alle, som gætter skattejagtsordet.

Skattejagten begynder tirsdag den 15. oktober kl. 9.00 ved Hal A i Ringsted Sport Center. Alle inddeles i hold og kommer rundt på alle kulturinstitutionerne. Allerede fra kl. 8.30 er det muligt at hoppe og springe i legeland i Hal A i Ringsted Sport Center.

På Musik & Kulturskolen kan du møde danseren Jane Okine og trommeslageren Mikkel Okine. De spiller op til sang og dans med slagtøj og stomp og lover, at der kommer sved på panden, når du har været igennem en hyggelig session med parret.

På Biblioteket handler det om brætspil, hvor hele familien kan være med. Tag på et sjovt jungle kapløb med dyreunger, vær den hurtigste til at finde den rigtige figur, eller sæt din hukommelse og strategiske sans på prøve.

På Museet skal du lave sjove moves og danselege med mavedanser Heidi Jonsdottir.

Koncert med Eventyrorkesteret
Dagen afsluttes på Springbrættet ved Musikskolen kl. 13.30 med en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes Eventyrorkester. Koncerten tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA-nominerede musikfortælling ”Mosekonen brygger” og de efterfølgende musikfortællinger ”Ønskeegen” og ”Himmelhøj”. Publikummet tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke, der er skovens sidste heks.

Tilmelding og billetter
Kulturinstitutionernes skattejagt afholdes tirsdag den 15. oktober fra kl. 9.00 i Hal A ved Ringsted Sport Center og afsluttes med en koncert kl. 13.30 på Springbrættet ved Ringsted Musikskole. Det koster ikke noget at være med, men arrangementet kræver tilmelding via ringstedbib.dk. Børn fra 13 år må deltage uden en voksen. Der skal ikke bestilles billetter til børn under 3 år.

Find flere begivenheder her.

Tid

Dato:
15. oktober 2019
Tidspunkt:
9:00 - 17:00

Arrangør

Ringsted Bibliotek

Sted

Ringsted Sport Center
Tværalle 8
Ringsted, 4100
+ Google Maps

Alle arrangementer