Ringsted by

Dansk mesterskab til Ringsted svømmer

Se billedserie Oliver Hostrup Sahlberg i sort tøj

Dansk mesterskab til Ringsted svømmer samt podie placering til open water stævne.

Triatleten Oliver Hostrup Sahlberg, der til daglig træner svømningen sammen med eliteholdet i Ringsted Svømmeklub, er i den netop overståede weekend blevet dansk mester i aldersgruppen 16-17 år.
I triatlon afholdes DM over flere weekender, og inden den sidste afdeling lå Oliver på en delt 1. plads. Der var, med andre ord, stort pres på, og det blev ikke mindre af, at stævnet blev ændret i sidste øjeblik, da der blev fundet colibakterier i vandet i Fredericia havn. Det kan man naturligvis ikke sende atleterne ud i, og derfor blev svømningen erstattet af en ekstra løbetur, så det nu var løb – cykling – løb! Oliver formodede at hovedet koldt, og vandt sidste afdeling, og er derfor ny dansk mester! Det var virkelig en flot præstation af Oliver, der netop i år er rykket op i en højere aldersgruppe og dermed kæmper mod drenge, der er 1 år ældre end ham selv.n naturligvis ikke sende atleterne ud i, og derfor blev svømningen erstattet af en ekstra løbetur, så det nu var løb – cykling – løb!
Oliver formåede at holde hovedet koldt, og vandt sidste afdeling, og er derfor ny dansk mester! Virkelig flot af Oliver, der netop i år er rykket op i en højere aldersgruppe, og dermed kæmper mod drenge der er 1 år ældre end ham selv.

Anders Garfield Nielsen var i denne weekend til Open Water stævnet EDF Aqua Challenge i Paris, hvor Anders var udtaget af Dansk Svømmeunion til at repræsentere Danmark. Det var et stort stævne med mange deltagere og løb både lørdag og søndag. Lørdag var Anders ude på 5 km distancen, hvor han det meste af løbet fulgtes tæt sammen med 2 franske svømmere, der til sidst måtte sprinte om placeringerne fra nr. 1 til nr. 3, hvor kun 5 sekunder adskilte dem. Desværre for Anders manglede han lige det sidste, men Anders blev en flot nr. 3 for både juniorer og i den åbne klasse. Søndag skulle de så ud på ”sprint-distancen på 2,5 km”, hvor Anders igen var med helt fremme og det blev til en samlet 7. plads. Dette stævne var det sidste Open Water stævne for sæsonen.