Ringsted by

2 anholdt for forsøg på dieseltyveri på Holbækvej

Torsdag nat kl. 00.40 fik politiet en henvendelse fra en bilist, der på Holbækvej ved bygrænsen havde passeret et parkeret køretøj, hvor en mand måske forsøgte at skaffe sig adgang til.

På stedet fandt politiets hundepatrulje en parkeret, mindre lastbil, hvis brændstoftank lå på jorden. En politihund gik herefter spor fra stedet og fandt ca. 200 meter væk to mænd, der forsøgte at gemme sig i noget buskads. Da begge lugtede af brændstof og i øvrigt kunne forklare, hvorfor de gemte sig, blev begge anholdt som mistænkte for forsøg på tyveri af brændstof.

Der var tale om en 27-årig mand fra Herlufmagle og en 32-årig mand fra Ringsted. Sidstnævnte var også i besiddelse af en lille pølsemandspose indeholdende lidt amfetamin. De to anholdtes egen bil fandt politiet henstillet på en nærliggende tankstation. De to anholdte blev afhørt til sagen, men kun den 27-årige blev løsladt. Den 32-årige var i forvejen efterlyst af politiet, idet han var udeblevet fra et retsmøde i fogedretten. Politiet vil derfor bringe ham i fogedretten i Roskilde torsdag formiddag, inden han bliver løsladt.

Kommentarer